Op 15 maart zijn we van start gegaan met het Food Forward programma in de regio Midden-Nederland. Hierbij hebben we met elkaar inzichten gedeeld over de voedseluitdagingen in onze regio. Na deze start is er een enthousiast team gestart met het bedenken van oplossingen voor de voedseluitdagingen in onze regio. Door een bundeling van hun kennis, ervaring, creativiteit en persoonlijke drive zijn er voor de regio Midden-Nederland een drietal nieuwe voedseloplossingen bedacht die de teams zullen presenteren tijdens deze finale.

Finale
Op maandag 3 oktober vindt de finale plaats van dit Food Forwardprogramma. De drie teams hebben een pitch voorbereid om vol trots hun nog prille voedseloplossing voor de toekomst te presenteren. Met de reacties uit het publiek, van experts en van Rabobank gaan zij na dit slotevent verder met hun concept om dit te lanceren.
We nodigen we je graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Programma
20:00-20:15 uur Ontvangst
20:15-21:15 uur Pitches en vragen uit de zaal
21:15-22:00 uur Borrel

Locatie
We heten je graag welkom bij een bijzondere en duurzame onderneming: Bomencentrum Nederland, net buiten Baarn. Een prachtige en inspirerende locatie voor deze bijeenkomst.

Tot ziens bij de finale?
Het aantal plaatsen voor deze finale is beperkt. We vragen je daarom om ons te laten weten of je erbij bent. Je kunt je via een bericht aan deze mailbox aanmelden tot maandag 26 september.

Heel graag tot ziens op maandag 3 oktober. We kijken uit naar een inspirerende avond!

Locatie

Locatie
Bomencentrum Nederland
Zandheuvelweg 7
3744 MN Baarn
Utrecht

Details

Naam event
Food Forward, finale regio Midden-Nederland
Datum
ma 3 oktober 2022 20:00 – 22:00
Locatie
Bomencentrum Nederland
Zandheuvelweg 7
3744 MN Baarn
Utrecht
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals
Toegang
Reserveren via email (communicatie.mn@rabobank.nl)

Aan agenda toevoegen

Rabobank

Elke tijd en generatie kent kleine en grote uitdagingen, die je niet altijd alleen aan kunt. Op zoek naar oplossingen voor alledaagse maar soms ook moeilijke vraagstukken, wil je krachten bundelen en samenwerken.   Rabobank doet dat. Al 125 jaar. Inventieve boeren zijn er mee begonnen. Wat ze alleen niet voor elkaar kregen, is hen samen wel gelukt. Zo ontstond een coöperatie als bank. In de samenleving verankerd via haar leden.   Gestart en geworteld in Nederland, nu actief in veertig landen. Open en op de toekomst gericht. Inventief en inclusief. Wij staan voor innovatie, groei en verduurzaming van de samenleving. Het gaat ons om wat er in de samenleving speelt.   Het verduurzamen van de manier waarop we leven en werken is de uitdaging van vandaag. Daar besteden we extra aandacht en geld aan.   Samen creëren wij oplossingen waar iedereen beter van wordt. De klant, de buurt en de wereld. Dat doen we met kennis van zaken, met ons brede netwerk, met financiële oplossingen en altijd in samenspraak met mensen. Dichtbij en digitaal.   Dit alles kan alleen als de bank optimaal werkt. Robuust, state of the art en efficiënt. Een deel van onze winst investeren wij in de gemeenschap. Bij jou in de buurt voor een betere leefomgeving. Of ver weg, om boeren een eerlijke prijs te geven.   Vanuit onze coöperatieve mentaliteit werken we samen aan oplossingen die goed zijn voor jou en goed voor de wereld om je heen. Wij leren van elkaar en maken elkaar beter. Zo blijven onze klanten financieel gezond, onze dorpen aantrekkelijk, onze steden vitaal en de planeet leefbaar.   de coöperatieve Rabobank