Tijdens de Dutch Food Week openen wij van maandag 10 t/m vrijdag 14 oktober onze deuren om jou te ontmoeten voor een JAM-sessie over jouw loopbaan in de (agri)food. Dit doen wij op onze locaties in Dronten, Den Bosch en Wageningen.

Wat is een JAM-sessie?
Tijdens de JAM-sessie gaan we met je in gesprek over jouw loopbaan in de food. We sturen je vooraf een link naar een persoonlijkheidstest, waarvan we de uitkomst graag met je doornemen. Ook pakken we jouw CV en LinkedIn profiel erbij. We gaan met je in gesprek over jouw wensen en ambities en geven je advies over het benutten van de kansen en mogelijkheden die de (agri)foodsector te bieden heeft.

Voor wie zijn de JAM-sessies?
Ben je (bijna) afgestudeerd en heb je interesse in een baan in de agrifood sector? Heb je al werkervaring en ben je toe aan een volgende stap? Kun je advies gebruiken over de mogelijkheden binnen de agrifood sector? Ben je benieuwd of jouw CV goed aansluit bij vacatures die jij interessant vindt? Wil je weten hoe jouw LinkedIn profiel ervoor kan zorgen dat bedrijven in de sector je weten te vinden als ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers?

Meld je dan nú aan voor een JAM-sessie op een van de locaties van Aeres Agree!

Locatie

Locatie
Onze locaties in Dronten, Den Bosch en Wageningen

Contact

Aeres Agree Recruitment BV

recruiters.agree@aeres.nl

www.aeresagree.nl

Details

Naam event
Kom jammen bij Aeres Agree!
Datum
ma 10 oktober 2022 12:00 – vr 14 oktober 2022 15:00
Locatie
Onze locaties in Dronten, Den Bosch en Wageningen
Thema
Jong ondernemerschap, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Professionals, Studenten
Toegang
De JAM-sessies zijn geheel kosteloos.

Aan agenda toevoegen

Aeres Agree Recruitment BV

Wij verbinden professionals en opdrachtgevers in de agri-en foodsector! Talenten aan een passende baan helpen in de agrifood sector, dat is waar wij voor staan. Zowel jonge talenten als ervaren professionals kunnen bij ons terecht voor hun carrière stap. Onze consultants en recruiters hebben een achtergrond in de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te verbinden met onze opdrachtgevers. Door onze samenwerkingen met alle "groene" hogescholen en de WUR zitten we dicht bij de bron, het talent voor de toekomst. Als bemiddelaar verbinden wij talent aan werkgevers in de agrifood sector. Wij werken in alle regio's, hebben daarmee landelijke dekking en beschikken over een uitgebreid netwerk.  Met ons kantoor midden in de Food community in de Jamfabriek in Den Bosch bedienen we de regio Zuid-Nederland en zijn we een katalysator voor groei en ontwikkeling van mensen en organisaties.