Heb jij als agrarisch ondernemer een interessant aanbod met een goed verhaal wat bezoekers op jouw bedrijf kunnen beleven? Op dinsdagmiddag 11 oktober ga je aan de slag voor hoe dit onder de aandacht is te brengen bij een breed publiek. Als deelnemer maak je kans om een presentatie te winnen gemaakt door een tekstschrijver en voorzien van zowel sfeerfoto's als 360 graden foto's. 

In deelsessies onder leiding van experts komt het volgende aan bod:

  • Vergroot de beleving van je aanbod: Wat bezoekers op jouw bedrijf beleven, is nog vanzelfsprekender te maken. Zo biedt je straks bijvoorbeeld geen rondleiding meer maar een ontdekkingstour vol verhalen. 
  • Plaats je aanbod in de etalage: Door dit op een aantrekkelijke wijze en op de meest relevante plaatsen te doen, ontdekken nog meer gasten jouw aanbod.
  • Kijk door de bril van de bezoeker: Met tips van een vakkundige fotograaf verbeter je jouw eigen fotografie, waarmee je bezoekers nog meer aanspreekt. 

Je leert van goede voorbeelden, wisselt onderling ervaringen uit met andere ondernemers en krijgt concrete handvatten om het voor jouw eigen bedrijf (nog) beter te doen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door VisitBrabant in samenwerking met ZLTO. Het vindt in 's-Hertogenbosch plaats. 

Lees hier meteen verder voor meer informatie en om je aan te melden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. 

Bij vragen neem dan contact op met Mariska van Koulil mariska.van.koulil@gmail.com, tel 06-83500868.

Locatie

Locatie
ZLTO kantoor
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant

Details

Naam event
Voedselbeleving verhalen smaken naar meer!
Datum
di 11 oktober 2022 13:00 – 17:30
Locatie
ZLTO kantoor
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
Thema
De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Professionals

Aan agenda toevoegen

Goed eten in Brabant

Om Noord-Brabant nog meer op de kaart te zetten als trotse regio met een aansprekend VisitBrabant voedselaanbod draait het programma Goed eten in Brabant. Visit Brabant en ZLTO werken met ondersteuning van de provincie Noord-Brabant samen om bijzondere en vernieuwende foodconcepten, de Brabantse eetcultuur en duurzaam geproduceerde en streekgebonden producten onder de aandacht te brengen. Met elkaar willen we bezoekers uit Brabant en van verder weg inspireren om dit bijzondere aanbod te leren kennen en te genieten van de Brabantse gastvrijheid die ermee gepaard gaat.  Enerzijds richt het programma zich op ondernemers die een landbouwonderneming combineren met een publieksfunctie waarbij zij bezoekers hun producten laten beleven. Zij worden getraind en geïnspireerd om dit verder te ontwikkelen. Anderzijds deelt VisitBrabant wat de provincie te bieden heeft met 24 Michelinsterren, een foodsector in de top van Europa en een rijke traditie als makers en bereiders van heerlijk en heerlijk eten. Ontdek het zelf: Goed eten, dat doe je in Noord-Brabant!