Aeres Hogeschool Almere organiseert een speciale Docentendag samen met Amsterdam Green Campus. Op deze dag geven we inhoud aan het thema 'voeding op niet dierlijke basis'.

Naast een unieke kans om nieuwe inzichten en ideeën op te doen worden er rondleidingen en workshops gegeven, bijvoorbeeld: rondleiding gedragskeuken en sensorische proef; presentatie vleesvervangers & voedingswaarde en milieu; workshop gedragsonderzoek.

Een interactief en inspirerend programma voor genodigden, waarin wetenschap en food practices samen komen.

Met vragen of voor meer achtergrondinformatie kun je contact opnemen met c.mbuyi@aeres.nl.

Locatie

Locatie
Aeres Hogeschool Almere
Arboretum West 98
1325 WB Almere
Flevoland

Details

Naam event
Docentendag bij Aeres Hogeschool Almere
Datum
di 11 oktober 2022 08:45 – 17:30
Locatie
Aeres Hogeschool Almere
Arboretum West 98
1325 WB Almere
Flevoland
Thema
De toekomst van ons voedsel
Doelgroep
Professionals
Toegang
Toegang is voor genodigden

Aan agenda toevoegen

Aeres

Over Aeres Bij Aeres komen onderwijs, onderzoek en ondernemen samen. We zijn de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken. De instellingen van Aeres hebben elk een aanpak en karakter die past bij hun werkveld. Aeres trotse educatiepartner Dutch Food Week In een tijd waarin gezonde voeding, voedselzekerheid en het voorkomen van voedselverspilling hoog op de agenda staan, verbindt Aeres zich - gelijk aan 2021 - dit jaar opnieuw als educatiepartner aan Dutch Food Week.