Gruts Genieten: de lokale High Beer bij Roels eten & drinken in de korte Putstraat te ’s-Hertogenbosch.

Omdat we zien dat er steeds meer vraag is naar lokale producten, hebben we in samenwerking met Gruts Genieten een lokale High Beer ontwikkeld. We hebben binnen het assortiment van Gruts Genieten lokale producten geselecteerd voor deze high beer beleving. Met bieren van de Bossche Droak, brouwerij Boegbeeld en de Twee Brouwers en hapjes van Landgoed Blijendijk, vleesrokerij Ad Rijnders, Boerderij het Hoefhuys, De Ruurhoeve,  Taste by Crijns en Bakkerij van Doorn maakt het dat deze high bier echt van hier is! Hiermee willen we de producenten uit onze eigen omgeving ondersteunen en onze gasten laten genieten van hun heerlijke producten. Onze chefs maken er een heerlijk geheel van.

De gerechten en bieren veranderen per seizoen!

TIP! Speel tijdens de Brabantse high beer “De moord op de Bossche local” een spel dat je met 2 tot 4 personen kunt spelen, ben je met een grotere club speel dan met meerdere dozen tegen elkaar. De doos is te koop bij Roels of vooraf te bestellen. € 28,50 per doos en je hebt ongeveer 2.5 uur lol met de games, daarnaast leer je ins en outs over Den Bosch. Weet jij wie de moord op Janus Kiep heeft gepleegd?

De prijs van de High beer is € 34,50 per persoon. Wist je dat wij hiervoor ook cadeaubonnen verkopen? Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen! Je kunt de high beer vanaf 12.00 uur reserveren. Voor de juiste service en de beste beleving vragen wij je de High beer 24 uur vooraf te reserveren.

Locatie

Locatie
Roels Eten en Drinken
Noord-Brabant

Contact

Roels Eten en Drinken

info@roels.nu

073 6900057

roels.nu/high-beer/

Korte Putstraat 6
's-Hertogenbosch
Noord-Brabant

Details

Naam event
Brabantse High beer bij Roels in 's-Hertogenbosch
Datum
za 8 – za 15 oktober 2022
Locatie
Roels Eten en Drinken
Noord-Brabant
Thema
De weg van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten
Toegang
Reserveren is nodig, de kosten zijn €34,50 per persoon

Aan agenda toevoegen

Provincie Noord-Brabant

Brabant is een slimme provincie, die vooroploopt in het duurzaam produceren van gezonde voeding van hoge kwaliteit, in vernieuwende techniek én in betrokkenheid tussen boeren en inwoners. Daarom is Brabant in 2022 lead partner van Dutch Food Week. De week start op vrijdag 7 oktober met een boerenmarkt op de Markt in 's-Hertogenbosch en duur tot en met 15 oktober. Het belooft een week te worden met uiteenlopende activiteiten door heel Brabant, gericht op ons voedsel van vandaag en morgen!Wij organiseren activiteiten met: - Gemeente Meierijstad - Gemeente 's-Hertogenbosch - Gemeente Altena - Gemeente Helmond - Food Tech Brainport - Koning Willem I College  - Stichting Samen Tegen Voedselverspilling - Omroep Brabant - VisitBrabant - Horeca Brabant - AgrifoodCapital - JADS - ZLTO - Libema - Cosun - De Verspillingsfabriek - LocalTea Ondernemers en organisaties in heel Brabant laten zien waar onze provincie groot in is. Wil jij ook een activiteit organiseren tijdens Dutch Food Week? Wij denken graag mee en helpen je vooruit met ons netwerk en onze kennis. Doe mee! We zetten flink in op communicatie, ook voor jouw activiteit, want we willen een groot publiek bereiken. Wil je hierover in overleg met ons? Neem dan contact met ons op via dutchfoodweek@brabant.nl of +31681787029.