Een klein jaar geleden is Beet! opgericht.  In dit publiek private samenwerkingsverband werken mbo- en hbo-onderwijs, het bedrijfsleven in de agrifoodsector en de provincie Noord-Brabant samen aan ontwikkeling in de duurzame voedselketen in Brabant. 

In de tussentijd zijn er al mooie initiatieven en samenwerkingen tot stand gekomen. Die kunnen nu ook zichtbaar gemaakt worden via een eigen LinkedIn-pagina.  

Goed om meteen ook even op te frissen waar we het allemaal voor doen. 

Contact

Pascalle Geerlings

programmabureau.beet@yuverta.nl

Kooikersweg 2
5223 KA 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant

Beet!

In deze Brabantse publieke-private samenwerking slaan ruim 50 bedrijven en organisaties in de agrifoodsector, 4 mbo-instellingen (Yuverta, Curio, Koning Willem I College en Summa College), HAS Green Academy,  Avans hogeschool, Fontys hogeschool, de provincie Noord-Brabant en Kennispact MBO Brabant de handen ineen om een bijdrage te leveren aan een duurzame invulling van het landbouw- en voedselsysteem in Brabant. Dat doen we door de samenwerking tussen het mbo, hbo en bedrijfsleven in de agrifoodsector te verstevigen en de duurzame inzetbaarheid van (toekomstig) personeel in de sector te vergroten.