Mojo Maté won op 16 februari 2023 de KickStartShow. Lars Kranenburg en David Damman hebben een frisse craft soda op de markt gezet bestaand uit fair-trade biologische bladeren. De mannen uit Amsterdam zitten ondertussen niet stil.

Lars: "Mojo Maté is sinds deze maand een bio-gecertificeerd bedrijf! Al sinds de start van Mojo Maté vorig jaar hebben David en ik één motto: als we het doen, doen we het goed. Zo gebruiken we alleen biologische, fair-trade maté bladeren en sourcen we onze andere grondstoffen ook biologisch. Dat is duurder en lastiger verkrijgbaar, maar we vinden het wel belangrijk. We geloven dat als je er goede ingrediënten in stopt, je er ook goede energie uit krijgt. En bij Mojo Maté is dat letterlijk zo ;)

We kiezen bewust voor een receptuur die 100% uit de natuur komt met 0% troep. We vinden het als jong bedrijf - anno 2023 - eigenlijk ook niet meer dan normaal om op deze manier drankjes te maken.

Sinds kort mogen we op onze Mojo Maté Original dan ook officieel het Skal Biocontrole keurmerk voeren! Maakt de Mojo’s misschien wel nóg lekkerder."

Daarnaast zijn ze een samenwerking aangegaan met de een mooie keten waarvan Dutch Food Week TV eind maart een commercial zal maken. 

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.