Vorig weekend liep ik boos weg van de keukentafel toen pap zei: “Ja als we allemaal voedselbossen gaan aanleggen, daar kunnen we de wereld niet mee voeden”. Die uitspraak is misschien niet onwaar, maar deze gedachtegang duidt voor mij een probleem in hoe we denken over de uitdagingen waar we als agrarische sector voor staan.
 
Onhoudbaar systeem
Feit is dat we op dit moment een onhoudbaar systeem hebben – de manier waarop we nu grotendeels ons voedsel produceren gaat ten koste van onze leefomgeving, natuur, dierenwelzijn en uiteindelijk ook onszelf. Dus we kunnen niet anders dan anders.
 
Maar wat is het alternatief als ons huidige systeem onhoudbaar is, overheid de antwoorden zelf niet heeft en ook geen duidelijke kaders stelt?

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.