De schaapskudde van Werner & Ester Floor begrazen het landgoed van Paleis Soestdijk. Deze heideschapen begrazen onder andere de graslanden in het bos om de variëteit van florasoorten te bevorderen. Dit voorjaar heb je de mogelijkheid om de schapen te ontmoeten en meer over deze wollige viervoeters te leren. Voor volwassenen worden wandelingen georganiseerd, voor de kleintjes een leuke activiteit om hun herdersdiploma te behalen.

De herders van de schaapskudde die op het landgoed van Paleis Soestdijk graast, nemen je op deze exclusieve wandeling mee over het besloten landgoed. Je maakt kennis met de schaapskudde en wandelt mee naar hun begrazingsterrein. Daar zie je wat een schaapskudde bijdraagt aan het beheer van de natuur op het landgoed. Onderweg zie je de border collies aan het werk en leer je alles over het werken met een schaapskudde.

Locatie

Locatie
Wandeling met de schaapskudde (voor volwassenen)
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Utrecht

Details

Naam event
Wandeling met de schaapskudde (voor volwassenen)
Datum
za 6 mei 2023
Locatie
Wandeling met de schaapskudde (voor volwassenen)
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Utrecht
Thema
De toekomst van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten

Aan agenda toevoegen

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!