Wij boeren en boerinnen van Team Agro NL laten graag zien, proeven en beleven waar en hoe ons voedsel wordt geproduceerd.

Team Agro NL organiseert tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd (11 tot en met 18 juni) voor de tweede keer de BoerEnLunch, waar jong en oud kunnen genieten van een picknick op of rondom een agrarisch bedrijf bij hen in de buurt. Als je meer wilt weten over hoe (h)eerlijk gezond, lekker en veilig voedsel wordt geproduceerd, meld je dan snel aan bij één van de deelnemende boeren hieronder. Zij zijn trots op hun productie en willen dit graag met je delen. De deelnemende boeren gaan graag met je in gesprek en geven je een rondleiding over het erf. Kom en maak kennis met de voedselmakers van Nederland!

Wil jij, als boer, ook deelnemen? Vind hier meer informatie. 
 
In samenwerking met Lokaalwijzer

Hét platform voor lokale producten door heel Nederland. Zo kun jij in jouw regio lokale producten (ver)kopen en gemakkelijk aanbieden.

 

Locatie

Locatie
Op diverse boerenbedrijven in heel Nederland

Details

Naam event
BoerEnLunch 2023
Datum
zo 11 – zo 18 juni 2023
Locatie
Op diverse boerenbedrijven in heel Nederland
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
Aanmelden per locatie verplicht, prijs afhankelijk van locatie

Aan agenda toevoegen

Team Agro NL

Team Agro NL bestaat uit boeren en boerinnen uit diverse sectoren die hun krachten hebben gebundeld. Samen met bestaande pr-initiatieven en organisaties promoten zij de Nederlandse land- en tuinbouw.   Team Agro NL is uniek omdat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle type boeren de handen ineen hebben geslagen. Gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers, tuinders en telers trekken voortaan gezamenlijk op. Volg ons op social media: facebook, twitter, LinkedIn en Instagram