Woensdag 7 juni staat er weer een groot ME-N-U event op de kalender! Dit keer zijn we te gast bij CNC Grondstoffen in Milsbeek. We hebben wederom een spraakmakend programma samengesteld. En jij bent hiervoor uitgenodigd!

Wat kun je verwachten?
CNC trapt de avond af met een korte presentatie over het bedrijf. Daarna neemt de gewijzigde keynote spreker Jacob van den Borne het over. Pionier en autoriteit op het gebied van precisielandbouw. Jacob is een veelgevraagd spreker vanwege zijn kennis en ervaringen. Op deze ME-N-U avond neemt hij ons mee in de vele manieren waarop precisielandbouw de akkerbouw voorgoed kan veranderen.

Na deze interessante sessie is het tijd om circulaire worstenbroodjes, oftewel ‘bico’s’ te proeven. Een creatie ontstaan uit een van de ME-N-U doe-clubs.

Daarna neemt CNC je mee voor een rondleiding door het bedrijf. CNC is als leverancier van champignonsubstraat gespecialiseerd in de verwerking van organische reststromen én is koploper op het gebied van duurzaamheid. Een unieke kans om eenmalig een kijkje achter de schermen te nemen bij een van de meest circulaire bedrijven in de regio. Een mogelijkheid die zich niet vaak voordoet!

De avond sluiten we af met een gezellige ME-N-U borrel. Dé gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Ben jij erbij op 7 juni? Meld je aan via het aanmeldformulier (https://forms.office.com/e/ByLmdbXsFT) vóór vrijdag 26 mei. Deelname is gratis!

Datum en locatie
Woensdag 7 juni, 19.00-22.00h
CNC Grondstoffen, Driekronenstraat 1, 6596 MA, Milsbeek

Locatie

Locatie
CNC Grondstoffen
Driekronenstraat 1
6596 MA Milsbeek
Limburg

Details

Naam event
ME-N-U bij CNC Grondstoffen
Datum
wo 7 juni 2023 19:00 – 22:00
Locatie
CNC Grondstoffen
Driekronenstraat 1
6596 MA Milsbeek
Limburg
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Professionals
Toegang
Na aanmelding gratis toegang

Aan agenda toevoegen

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.