Weet jij hoe de toekomst van de supermarkt eruitziet?
Dutch Food Week vraagt deze weken de ondernemende en innovatieve student om hierover mee te praten. We dagen hen uit tijdens de Future Food Challenge, om in kleine groepjes hun visie en ideeën uit te werken in een presentatie. In samenwerking met onze educatiepartners: Aeres, HAS Hogeschool en Van Hall Larenstein, worden de studenten aangespoord mee te doen. Belangrijk, vinden wij. Want zij zijn Dé toekomst.

Hoe kijken zij aan tegen de ‘beleving’ van de supermarkt. En hoe denken zij over het boodschappen doen van de toekomst? Waar denken zij dat de mogelijkheden liggen en wie weet zien we hun idee straks wel in de praktijk.

Naast een gesprek met een supermarkt ondernemer, biedt Dutch Food Week begeleiding en een leuke prijs voor de drie beste ideeën. De inschrijving sluit 23 maart, en de prijsuitreiking volgt eind april. Meer informatie volgt uiteraard op onze website en social media.

Voor vragen of inschrijvingen kan men contact opnemen met Liesbeth Bonder : lbonder@dutchfoodweek.nl

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.