Wil jij als student je netwerk vergroten en kennis maken met toonaangevende bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van food, health, innovation en smart solutions? Wil jij aan de slag met een challenge rondom voeding, gezondheid en innovatie en professionele begeleiding van experts op het gebied van ondernemerschap, de startup-industrie en de wetenschap?

Doe dan mee aan de GreenFood4Health Challenge die op 1 en 2 april 2022 plaatsvindt op Brightlands Campus Greenport Venlo. Wil je graag meedoen aan dit evenement? Meld je dan nu aan en ga aan de slag met innovatiechallegens van
BASF, Innerbuddies en Innexo. 

Aan het einde van het programma zullen de teams hun ideeën pitchen aan een jury panel. Voor de winnaar stelt Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen een geldprijs van €500 beschikbaar.

Locatie

Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Limburg

Details

Naam event
GreenFood4Health Challenge
Datum
vr 1 april 2022 08:00 – za 2 april 2022 16:30
Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Limburg
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Brightlands Campus Greenport Venlo

Op Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie. Met meer inzicht in de impact van voeding op gezondheid en de beleving van voeding. Met nieuwe manieren van kweken en telen voor een hogere voedingswaarde en opbrengst. Met duurzame productiemethoden richting een circulaire economie. Zo maken wij gezonde en veilige voeding voor iedereen bereikbaar.