Heb jij 'iets' met insecten?

Neem dan eens een kijkje bij het Inloop Insecten Café op Brightlands Campus Greenport Venlo en ontmoet ondernemers die actief zijn of willen worden in de insectensector!

Het is weer tijd voor een live Inloop Insecten Café en wel op dinsdag 10 mei van 16.00-18.00 uur. Maak kennis met ondernemers die insecten kweken of produceren. Ga in gesprek met ondernemers die producten willen maken met insecten als grondstof. Breng al je ideeën en vragen mee.

Wat is een Inloop Insecten Café?
Deze inloop draait om elkaar ontmoeten en is voor iedereen die iets met insecten heeft, wil hebben of iets over insecten wil vragen of leren. Er zijn geen formele presentaties. De bijeenkomst is vooral gericht op het maken en vernieuwen van persoonlijke contacten met ondernemers in insectenland.

Locatie

Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Limburg

Details

Naam event
Inloop Insecten Café
Datum
di 10 mei 2022 16:00 – 18:00
Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Limburg
Doelgroep
Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Brightlands Campus Greenport Venlo

Op Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie. Met meer inzicht in de impact van voeding op gezondheid en de beleving van voeding. Met nieuwe manieren van kweken en telen voor een hogere voedingswaarde en opbrengst. Met duurzame productiemethoden richting een circulaire economie. Zo maken wij gezonde en veilige voeding voor iedereen bereikbaar.