Wij mogen weer een nieuwe partner verwelkomen: Koning Willem I College. Op initiatief van deze onderwijsinstelling en onderwijsmanager Twan Musters gaan zij met meer dan 18.000 studenten onder andere meewerken aan de opening van #DFW2022.


Op de Markt in Den Bosch laat Dutch Food Week samen met het Koning Willem I College en Dutch Cuisine genodigden en voorbijgangers voorproeven van Dutch Food Week 2022 op 7 oktober. Op de markt proef, ontdek en leer je over gezond, duurzaam en lekker eten. Er vinden korte intermezzo’s, kookdemonstraties en proeverijen plaats die worden georganiseerd door boeren, tuinders, telers en vissers en #DFW2022-partners. 

 

Koning Willem I College is mbo-onderwijsinstelling die veel waarde hecht aan duurzaamheid. Dit komt terug in al hun bol en bbl-opleidingen, o.a. in de sectoren Economie, Techniek en Horeca & Toerisme.

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.