Gezondheid, duurzaamheid & goed leven staan centraal tijdens Dutch Food Week 2022. Dat sluit mooi aan bij de thema’s van onze nieuwe partner: FoodDelta Zeeland, het kennis- en innovatienetwerk voor de foodsector in Zeeland. 

Deze gezamenlijke waarden zijn een mooie reden om structureel met elkaar samen te gaan werken met betrekking tot het zichtbaar maken van de foodsector in de samenleving. Bert van Wanrooij, aanvoerder van het Dutch Food Week team, is op dinsdag 21 juni afgereisd naar Zeeland en heeft een (hernieuwde) samenwerking beklonken met o.a. de voorzitter van Stichting FoodDelta Zeeland, Caroline Verwijs en Johan Dourleijn en Karin Witkam van Bureau FDZ.

Komende weken wordt duidelijk wat het programma (in aanloop naar) Dutch Food Week 2022 in Zeeland zal zijn, blijf ons daarom volgen!

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.