Iets met Boeren is dé voorstelling die inzicht biedt in de actuele landbouw en die boeren en niet-boeren met elkaar in gesprek brengt over ons eten. De theatervoorstelling vindt plaats op verschillende momenten en op bijzondere locaties: op het erf van 2 boerderijen, in Reusel en in Sint Anthonis (Noord-Brabant).

Speeldata 2022

Locatie IJsboerderij Fabor, Hamelendijk 5, Reusel:

  • vrijdag 30 september, 16.00 uur
  • zaterdag 1 oktober, 13.00 en 16.00 uur
  • zondag 2 oktober, 13.00 en 16.00 uur

Locatie De Esrand, Noordkant 34, Sint Anthonis:

  • vrijdag 14 oktober, 16.00 uur
  • zaterdag 15 oktober, 13.00 en 16.00 uur
  • zondag 16 oktober, 13.00 en 16.00 uur

De voorstelling is ontwikkeld door Bureau Pees. Dit bureau werkt samen met onder meer Brabant C, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, ZLTO, HAS, gemeente Reusel-De Mierden, gemeente Land van Cuijk, Cultuurplaats Gilze en Fabriek Magnifique uit Veghel. Bureau Pees wordt meerjarig ondersteund door de gemeente Breda en de Provincie Noord-Brabant.

Eind augustus start de kaartverkoop van de voorstellingen. Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Locatie

Locatie
IJsboerderij Fabor, Hamelendijk 5, Reusel en Locatie De Esrand, Noordkant 34, Sint Anthonis
Noord-Brabant

Details

Naam event
Theatervoorstelling Iets met Boeren
Datum
vr 30 september 2022 16:00 – 18:00
Locatie
IJsboerderij Fabor, Hamelendijk 5, Reusel en Locatie De Esrand, Noordkant 34, Sint Anthonis
Noord-Brabant
Doelgroep
Consumenten
Toegang
Reservering is nodig

Aan agenda toevoegen

Provincie Noord-Brabant

Brabant is een slimme provincie, die vooroploopt in het duurzaam produceren van gezonde voeding van hoge kwaliteit, in vernieuwende techniek én in betrokkenheid tussen boeren en inwoners. Daarom is Brabant in 2022 lead partner van Dutch Food Week. De week start op vrijdag 7 oktober met een boerenmarkt op de Markt in 's-Hertogenbosch en duur tot en met 15 oktober. Het belooft een week te worden met uiteenlopende activiteiten door heel Brabant, gericht op ons voedsel van vandaag en morgen!Wij organiseren activiteiten met: - Gemeente Meierijstad - Gemeente 's-Hertogenbosch - Gemeente Altena - Gemeente Helmond - Food Tech Brainport - Koning Willem I College  - Stichting Samen Tegen Voedselverspilling - Omroep Brabant - VisitBrabant - Horeca Brabant - AgrifoodCapital - JADS - ZLTO - Libema - Cosun - De Verspillingsfabriek - LocalTea Ondernemers en organisaties in heel Brabant laten zien waar onze provincie groot in is. Wil jij ook een activiteit organiseren tijdens Dutch Food Week? Wij denken graag mee en helpen je vooruit met ons netwerk en onze kennis. Doe mee! We zetten flink in op communicatie, ook voor jouw activiteit, want we willen een groot publiek bereiken. Wil je hierover in overleg met ons? Neem dan contact met ons op via dutchfoodweek@brabant.nl of +31681787029.