Hoe kom je tot succesvolle product- en concept innovaties voor jeugd? Kom meer te weten over de laatste onderzoeksresultaten, trends, kennis en marktontwikkelingen tijdens het symposium 'Just eat it?!' op donderdag 13 oktober.

Ben jij benieuwd hoe je komt tot succesvolle product- en conceptinnovaties? Ga zelf en ook samen aan de slag in paneldiscussies, workshops, neem een kijkje in de keuken en proef het deze dag zelf.

Ontdek het op donderdag 13 oktober 2022 tijdens het 'Just eat it?!' Symposium op Brightlands Campus Greenport Venlo! De kosten voor dit symposium bedragen €49,95. Bekijk het programma, ontdek de sprekers en geef je snel op!

Locatie

Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Limburg

Details

Naam event
Brightlands Symposium 'Just eat it?!'
Datum
do 13 oktober 2022
Locatie
Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Limburg
Thema
De toekomst van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals, Studenten
Toegang
Kosten voor het symposium zijn €49,95. Inschrijven kan via de website.

Aan agenda toevoegen

Brightlands Campus Greenport Venlo

Op Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie. Met meer inzicht in de impact van voeding op gezondheid en de beleving van voeding. Met nieuwe manieren van kweken en telen voor een hogere voedingswaarde en opbrengst. Met duurzame productiemethoden richting een circulaire economie. Zo maken wij gezonde en veilige voeding voor iedereen bereikbaar.

Meer van Brightlands Campus Greenport Venlo

Meer bekijken