Zaterdag 1 juli vindt de derde editie van de Laag Hollandse Makersmarkt plaats in Purmerend. Net zoals vroeger wordt de Kaasmarkt omgetoverd tot een bruisend marktplein met de lekkerste en mooiste producten uit de regio.

De Laag Hollandse Makersmarkt van zaterdag 1 juli staat volledig in het teken van de prachtige zomer. Met trots presenteert een mooie selectie makers uit de directe omgeving hun mooiste producten. Van verse groenten uit de Beemster en vegan cookies tot handgemaakte sieraden en bloemen. Het aanbod op de markt is deze editie diverser dan ooit! Heb je vragen over het groei- en productieproces? De makers vertellen je hier met liefde van alles over! 

Ambacht en lokale ingrediënten komen samen, hier op de Kaasmarkt. Want eens een bijzonder marktplein, altijd een bijzondere marktplein.

Bevestigde deelnemers 1 juli: Natuurboerderij Hardebol, Kraagjestijd, Beigeaholic, K.E.G.S. Brouwerij, Schipper-Doorzichtig, AM V Vegan Cookies, Bloemhof, Breidablick, Oats & More, Brouwerij Broer & Zus, De Keuken van Tante Cornelia, Eerlijke Boontjes en Komzie Komsandra.

Locatie

Locatie
Kaasmarkt
Kaasmarkt 20
1441 BG Purmerend
Noord-Holland

Details

Naam event
Laag Hollandse Makersmarkt
Datum
za 1 juli 2023 10:00 – 17:00
Locatie
Kaasmarkt
Kaasmarkt 20
1441 BG Purmerend
Noord-Holland
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
gratis

Aan agenda toevoegen

Beemster Food Week

De vruchtbare grond in De Beemster, met een specifieke zilte smaak, zorgt ervoor dat er (h)eerlijke streekproducten verbouwd en gemaakt kunnen worden. Deze willen we graag tijdens de Beemster Food Week aan de bezoekers laten zien en proeven. In samenwerking met gemeente Beemster & Purmerend, Beemster ondernemers en VISIT Beemster zetten we de Beemster Streekproducten op de kaart. ONTDEK de parels van De Beemster PROEF de liefde en passie GENIET van de (h)eerlijke smaken  BELEEF De Beemster Streekproducten