Beemster Food Tour

Op zaterdag 7 oktober kun je tijdens een route door de Beemster weer een tas rijkelijk vullen met veel lekkers. Voldoende voor 2 personen. Je doet mooie bedrijven en bijzondere plekken aan en wordt verrast met alle heerlijkheden die de tas in worden gestopt. Ondertussen kun je genieten van onze leuke restaurants voor een kopje koffie of lunch.

De Beemster Food Tour tas, inclusief route, is voor slechts € 59,95 te bestellen via www.visitbeemster.nl. Hier vind je ook meer informatie over de tour & tas.

Locatie

Locatie
Bezoekerscentrum Beemster
Middenweg 185
1462 HJ Middenbeemster
Noord-Holland

Details

Naam event
Beemster Food Tour
Datum
za 7 oktober 2023 09:30 – 16:00
Locatie
Bezoekerscentrum Beemster
Middenweg 185
1462 HJ Middenbeemster
Noord-Holland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
59,95

Aan agenda toevoegen

Beemster Food Week

De vruchtbare grond in De Beemster, met een specifieke zilte smaak, zorgt ervoor dat er (h)eerlijke streekproducten verbouwd en gemaakt kunnen worden. Deze willen we graag tijdens de Beemster Food Week aan de bezoekers laten zien en proeven. In samenwerking met gemeente Beemster & Purmerend, Beemster ondernemers en VISIT Beemster zetten we de Beemster Streekproducten op de kaart. ONTDEK de parels van De Beemster PROEF de liefde en passie GENIET van de (h)eerlijke smaken  BELEEF De Beemster Streekproducten