Aeres Hogeschool Almere organiseert in het kader van de Dutch Food Week een speciale dag gericht op young professionals in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Naast de unieke kans om nieuwe inzichten en ideeën op te doen, worden er ook workshops gegeven rondom voedsel en gezondheid.

Een interactief en inspirerend programma waarin wetenschap en food practices, rondom thema's als gezondheid, trends en onderzoek, samen komen.

Locatie

Locatie
Aeres Hogeschool Almere
Arboretum West 98
1325 WB Almere
Flevoland

Details

Naam event
Dag voor young professionals bij Aeres Hogeschool Almere
Datum
do 13 oktober 2022 09:15 – 17:00
Locatie
Aeres Hogeschool Almere
Arboretum West 98
1325 WB Almere
Flevoland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Studenten
Toegang
Deelname is gratis. Meld je vooraf wel aan!

Aan agenda toevoegen

Aeres

Over Aeres Bij Aeres komen onderwijs, onderzoek en ondernemen samen. We zijn de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken. De instellingen van Aeres hebben elk een aanpak en karakter die past bij hun werkveld. Aeres trotse educatiepartner Dutch Food Week In een tijd waarin gezonde voeding, voedselzekerheid en het voorkomen van voedselverspilling hoog op de agenda staan, verbindt Aeres zich - gelijk aan 2021 - dit jaar opnieuw als educatiepartner aan Dutch Food Week.