Dutch Food Week 2021: ook bij jou in de buurt

Van 9 tot en met 16 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en vertellen we het verhaal van grond tot mond. Voor de zevende keer vindt Dutch Food Week (#DFW2021) plaats. Bekijk het programma om te zien wat er bij jou in de buurt te beleven valt.

Gezondheid, duurzaamheid & goed leven

In de editie 2021 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Neem contact op met de organisatie

Wil je je ook aanmelden voor Dutch Food Week 2021 of wil je contact met de organisatie? We nodigen bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen uit om mee te doen met hun eigen event. Neem contact met ons op!

Dit is de afsluiting van Dutch Food Week 2021!