Kom naar Dutch Food Week 2022!

Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en wij vertellen dan het verhaal van grond tot mond. Dit jaar vindt Dutch Food Week (#DFW2022) voor de achtste keer plaats. Heb je interesse in een partnership? Neem dan contact met ons op!

Doe mee met de Dutch Food Week Quiz! 

In aanloop naar Dutch Food Week (van 8 t/m 15 oktober) organiseren we de Dutch Food Week Quiz. Op maandagen, woensdagen en vrijdagen maak je via TikTok, Instagram of Facebook kans op een Albert Heijn-waardebon van 20, 30 of 50 euro. Speel mee!


15 oktober: Bedank De Boer Dag!

Tijdens Bedank de Boer Dag 2022 op 15 oktober zetten we alle boeren, tuinders, telers en vissers in Nederland in het welverdiende zonnetje voor ’t harde werken en het zorgen voor ons voedsel. Doe jij ook mee?

Je maakt kans op de Aviko-buurttafel voor maximaal 50 personen bij jou in de straat, een dinerbon van 300 euro, kaartjes voor avonturenboerderij Molenwaard en andere leuke prijzen. Lees meer informatie!

Bedank de Boer Dag    

Bekijk alle Dutch Food Week TV-items!