Ook deze zomer is het weer tijd voor het #rondjekavelpad van Team Agro NL! Boeren nodigen hun buren, burgers en buitenlui uit om hun bedrijf te bezoeken. Tijdens het evenement krijgen bezoekers een rondleiding van de boer en/of boerin, waarbij ze alles te weten komen over het bedrijf en de ‘kavel’.

De boeren van Nederland zijn enthousiast om te laten zien hoe het er echt aan toegaat op een land- en tuinbouwbedrijf. Of het nu gaat om geitenhouders of paprikatelers, iedereen kan deze zomervakantie meedoen aan het #rondjekavelpad. Mensen kunnen rechtstreeks een afspraak maken met de boerderij van hun keuze, waardoor deelname eenvoudig en ontspannen is.

Bij Akkerbouwbedrijf Van Bavel De Bruyne kunt u terecht op woensdagavond 2, 9 of 16 augustus 2023 (19:00 - 21:00 uur). Graag aanmelden via mail of whatsapp.

Locatie

Locatie
Akkerbouwbedrijf Van Bavel De Bruyne
Reigerweg 17
3897 LH Zeewolde
Flevoland

Details

Naam event
Rondje Kavelpad
Datum
wo 16 augustus 2023 19:00 – 21:00
Locatie
Akkerbouwbedrijf Van Bavel De Bruyne
Reigerweg 17
3897 LH Zeewolde
Flevoland
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
vrijwillige bijdrage

Aan agenda toevoegen

Team Agro NL

Team Agro NL bestaat uit boeren en boerinnen uit diverse sectoren die hun krachten hebben gebundeld. Samen met bestaande pr-initiatieven en organisaties promoten zij de Nederlandse land- en tuinbouw.   Team Agro NL is uniek omdat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle type boeren de handen ineen hebben geslagen. Gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers, tuinders en telers trekken voortaan gezamenlijk op. Volg ons op social media: facebook, twitter, LinkedIn en Instagram