Dinsdag 15 augustus is het weer de door Team Agro NL uitgeroepen ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. Voor boeren, tuinders en vissers een moment om waardering te laten blijken aan alle medewerkers op hun agrarische bedrijven. In 2020 werd deze speciale dag, halverwege de oogstmaand, voor het eerst gelanceerd en heeft nu met deze tweede herhaling een vaste plek op de kalender gekregen.

Het lijkt vanzelfsprekend dat jaarrond de winkels vol liggen met genoeg en kwalitatief goed voedsel en bloemen. Middels constante inzet en aandacht zorgen boeren, tuinders, vissers én alle medewerkers in de agrarische sector, dagelijks voor onze groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen.

Sociale Media

Agrarische medewerkers zijn onmisbaar voor de ondernemers. Zo bieden zij hulp bij het binnenhalen van de oogst, zorgen voor alle dieren, melken de koeien als de boer op vakantie gaat of nemen werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om middels een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten. De 15e augustus wordt nu alweer voor de derde keer uitgeroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. De agrarische werkgevers kunnen naar eigen voorkeur aandacht besteden aan de dag. Namelijk met de hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op hun eigen sociale media-accounts. Daarnaast kunnen medewerkers worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op een voor deze dag ontworpen postkaart. Via de website van Team Agro NL kan de kaart door iedereen worden gedownload en eventueel via internet gedrukt en verstuurd worden. Een leuke attentie!

Boerenambassadeurs werken aan gezamenlijke boodschap

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de krachten gebundeld voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Locatie

Locatie
#DagVanDeAgrarischeMedewerker

Details

Naam event
Dag van de agrarische medewerker
Datum
di 15 augustus 2023
Locatie
#DagVanDeAgrarischeMedewerker
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals

Aan agenda toevoegen

Team Agro NL

Team Agro NL bestaat uit boeren en boerinnen uit diverse sectoren die hun krachten hebben gebundeld. Samen met bestaande pr-initiatieven en organisaties promoten zij de Nederlandse land- en tuinbouw.   Team Agro NL is uniek omdat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle type boeren de handen ineen hebben geslagen. Gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers, tuinders en telers trekken voortaan gezamenlijk op. Volg ons op social media: facebook, twitter, LinkedIn en Instagram