Kom je proeven, ervaren en kijken op de tuin?

Kom struinen op onze kleine markt vol zelfgemaakte producten en groenten of sluit aan bij een van onze rondleidingen om 11:00, 13:00 en 17:00, waar je kunt horen wat onze visie is en wat er op de tuin allemaal te doen is en natuurlijk vragen stellen.

Proef diverse producten en kom even een bakkie doen in onze theetuin.

Leer wat onbespoten groenten zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Kom knutselen, speel groentememory of modder in de modderkeuken. Als je alle kinderactiviteiten afgerond hebt mag je een prijsje uitzoeken. Bij de kassa kun je een activiteitenkaart kopen voor 3,00 waarmee je alle activiteiten kunt doen en krijg je gratis limonade!

Kom je ook op zaterdag 7 oktober? We kijken er naar uit!

Liefs, Hof van Heden tuin in Almkerk - Ben en Anika Pardijs

Locatie

Locatie
De tuin links van
Emmikhovenseweg 6
4286 LH Almkerk
Noord-Brabant

Contact

Hof van Heden oogsttuin

pardijsvogels@gmail.com

06 83709092

www.hofvanhedentuin.nl

Emmikhovenseweg 6
4286 LH Almkerk
Noord-Brabant

Details

Naam event
Open Tuin Hof van Heden Almkerk
Datum
za 7 oktober 2023 10:00 – 18:00
Locatie
De tuin links van
Emmikhovenseweg 6
4286 LH Almkerk
Noord-Brabant
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen, Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Hof van Heden oogsttuin

Groeien langs de Alm: er groeit van alles in de oogsttuin Hof van Heden, langs de Alm in Almkerk. Van onbespoten groenten en fruit tot vriendschappen, kennis en biodiversiteit. We gebruiken bewust geen kunstmest, pesticiden en proberen te telen op een zo natuurlijk mogelijke manier.  We willen met de tuin een ontmoetingsplek zijn voor iedereen die dat nodig heeft, met zinvolle dagbesteding waar gezond voedsel en natuur bovenaan staan.   We ontmoeten je graag op de tuin!