Vóór 2030 50% minder voedsel verspillen

Het doel van de ZERO Food Waste Challenge is zoveel mogelijk hbo-studenten door heel Nederland bewustmaken van de hoeveelheid voedsel dat nodeloos verspild wordt in scholen, instellingen en in de voedingsindustrie. Via de challenge bedenken en implementeren ze samen oplossingen hiervoor.

Ben jij een hbo-student en heb je affiniteit met voedselverspilling en wil je graag deelnemen aan dit evenement? Of ben je een bedrijf wat het ziet zitten om samen met ons te werken aan een big challenge? Klik op de link en kom meer te weten!

Het lectoraat Design Methoden in Food van HAS green academy is aanjager van de ZERO Food Waste Challenge dat als doel heeft hbo-studenten bewustmaken van voedselverspilling in scholen, instellingen en in de voedingsindustrie. De live kick-off van de komende editie zal plaatsvinden op 12 september 2023 om 18.45 uur.

Locatie

Locatie
HAS green academy
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant

Details

Naam event
ZERO Food Waste Challenge 2023
Datum
di 12 september 2023 18:45 – 21:30
Locatie
HAS green academy
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
Thema
Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Professionals, Studenten
Toegang
Aanmelden via de website

Aan agenda toevoegen

HAS green academy

Als verkenner van, voor en met de groene sector brengt HAS green academy beweging en vooruitgang. De grootte en complexiteit van de maatschappelijke vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving vragen om nieuwe antwoorden en nieuwe oplossingen. De HAS zoekt daarbij actief naar verbinding én kansen. Kansen die zij weet te verzilveren door nieuwsgierig, inclusief en ondernemend te zijn.