Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de geheimen achter de sappigste, smaakvolste tomaten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tomatoworld, hét informatie- en educatiecentrum in het bruisende Westland, opent tijdens de Dutch Food Week haar deuren speciaal voor particulieren. Grijp deze unieke kans om de wereld van de Nederlandse glastuinbouwsector te verkennen en te ontdekken hoe zij bijdragen aan de wereldvoedseluitdaging.

Wanneer
Op donderdag 12 oktober van 10.00 tot 11.30 uur nodigt Tomatoworld jou uit voor een exclusieve rondleiding door hun state-of-the-art faciliteit. Hier krijg je de kans om een kijkje te nemen in hun innovatieve fieldlab-kas, waar diverse verschillende tomatensoorten groeien.

Wat kun je verwachten tijdens deze boeiende rondleiding?
Je leert alles over de bijzondere wereld van de tomatenteelt, van zaadje tot rijpe tomaat. Ontdek de geheimen achter de tomatenteelt, leer over duurzame landbouwpraktijken en hoe Tomatoworld bijdraagt aan een toekomstbestendige voedselproductie.

Kosten
Deelname aan deze unieke ervaring kost slechts € 12,50 per persoon, en je kunt gemakkelijk ter plaatse betalen, zowel contant als via een handige QR-code.

Maak je geen zorgen over parkeren; Tomatoworld biedt ruime parkeergelegenheid op locatie.

Aanmelden
Mis deze kans niet om een fascinerende reis te maken door de wereld van de tomatenteelt. Om jouw plekje te reserveren, stuur simpelweg een e-mail naar reservering@tomatoworld.nl. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en tuinbouw reis wil je niet missen!

Locatie
Tomatoworld, gevestigd aan de Zwethlaan 2 in Honselersdijk, staat klaar om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kom en ontdek de magie van tomaten in Tomatoworld tijdens de Ducth Food Week!

Locatie

Locatie
Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
Zuid-Holland

Contact

Tomatoworld

marcom@tomatoworld.nl

0174 612525

www.tomatoworld.nl

Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
Zuid-Holland

Details

Naam event
Particuliere rondleiding bij Tomatoworld
Datum
do 12 oktober 2023 10:00 – 12:15
Locatie
Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
Zuid-Holland
Thema
De toekomst van ons voedsel, De weg van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals, Studenten
Toegang
Deelname aan deze unieke ervaring kost slechts € 12,50 per persoon, en je kunt gemakkelijk ter plaatse betalen, zowel contant als via een handige QR-code.

Aan agenda toevoegen

Tomatoworld

De WHY van Tomatoworld Wij geloven dat de Nederlandse glastuinbouwsector met haar kennis, technologieën en duurzame teeltwijze een onmiskenbare bijdrage kan leveren aan het oplossen van het mondiale voedselvraagstuk en dat het belangrijk is om dit verhaal tot uitdrukking te brengen. Tomatoworld laat bezoekers de Nederlandse glastuinbouwsector beleven zodat zij zich bewust worden van de waarde van deze sector en van de rol die zij zelf kunnen spelen met betrekking tot de wereldvoedseluitdagingen. In een rondleiding worden bezoekers meegenomen in de wereld van de Nederlandse glastuinbouw. Natuurlijk maken een bezoek aan de kas, een fieldlab voor data gedreven geautomatiseerd telen met 50 verschillende tomatenrassen en een proeverij deel uit van het bezoek.