In het kader van de Dutch Food Week en "Bedank de boer dag" organiseert Puur uit Altena een autopuzzeltocht langs een aantal aangesloten streekproducenten met boerderijwinkels. Daar zijn leuke activiteiten, zoals bezoek aan een geitenstal, buffel kalfjes aaien, wat te proeven en nog veel meer!

De puzzeltocht is een leuke activiteit om samen te doen met vrienden, familie of buren. En "weer of geen weer", altijd leuk om te doen!

Je kunt starten bij 1 van de volgende boerderijen:

  • Altena Rund
    Schenkeldijk 4 in Nieuwendijk,
  • De Buffelgaard
    Klaverplak 1 in Wijk en Aalburg
  • De Schuttershof
    Maaijenstraat 38 in Well.

Dus altijd een startpunt in de buurt!

Je kunt je melden in de winkel op de betreffende locatie en daar krijg je een formulier met aanwijzingen voor de route met informatie en opdrachten voor onderweg. Het antwoord kun je na afloop mailen naar info@altenabox.nl en wie weet ben jij de winnaar van een lekker streekpakket!

Deelname is helemaal gratis. Meld je vooraf wel even aan op info@altenabox.nl en heb je vragen? Mail ons die ook gerust! 

Locatie

Locatie
Gemeente Altena
Noord-Brabant

Details

Naam event
Autopuzzeltocht Puur uit Altena
Datum
za 14 oktober 2023 11:00 – 16:00
Locatie
Gemeente Altena
Noord-Brabant
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
Gratis, wel even opgeven op info@altenabox.nl

Aan agenda toevoegen

Puur uit Altena

Lekkere, gezonde en lokaal geproduceerde producten door de streekproducenten van Puur uit Altena (en omgeving). Je kunt een deel van het aanbod vinden op onze website www.altenabox.nl en kiezen voor bezorging of je kunt jouw bestelling ophalen op 1 van onze ophaalpunten.