Bijdragen aan een duurzame toekomst? Verras je klas met duurzaamheidsopdrachten uit de praktijk! Educatief Programma Floriade biedt het vraagstuk. Leerlingen en studenten bedenken de oplossing.

Voor docenten en leerlingen/studenten uit het vo, mbo en hbo

Bruis je van de ideeën? Wil je bijdragen aan een duurzame toekomst in jouw stad of omgeving? Ontdek hoe je mee kunt doen aan het Educatief Programma Floriade (EPF) op een van de thema's, greening, feeding, healthying en energising the city. Werk aan een praktijkvraagstuk van een organisatie met gratis en begeleidend lesmateriaal dat ontwikkeld is door docenten van Aeres. Iedereen kan meedoen!

Extra leeruitdaging?
Ga met andere klassen de competitie aan en doe ook mee met de EPF-challenge. Inzenden kan tot 12 oktober! De winnaars pitchen hun idee op het feestelijke eindevent op 3 november op een Aeres-locatie. Het event is te volgen via een livestream.

Bezoek Floriade!
Of verrijk de ervaring van je klas met een facultatief bezoek aan Floriade. Volg een workshop of loop een educatieve park tour met de speciaal ontwikkelde app. En natuurlijk mag een bezoek aan het Aeres Paviljoen niet ontbreken.  

Locatie

Locatie
Verrijking buiten de klas? Kom naar Floriade!

Contact

Educatief Programma Floriade (EPF)

info@ep-floriade.nl

ep-floriade.nl

Details

Naam event
Educatief Programma Floriade (EPF)
Datum
wo 12 oktober 2022
Locatie
Verrijking buiten de klas? Kom naar Floriade!
Doelgroep
Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Aeres

Over Aeres Bij Aeres komen onderwijs, onderzoek en ondernemen samen. We zijn de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken. De instellingen van Aeres hebben elk een aanpak en karakter die past bij hun werkveld. Aeres trotse educatiepartner Dutch Food Week In een tijd waarin gezonde voeding, voedselzekerheid en het voorkomen van voedselverspilling hoog op de agenda staan, verbindt Aeres zich - gelijk aan 2021 - dit jaar opnieuw als educatiepartner aan Dutch Food Week.