Cateringbedrijf CIRFOOD is partner geworden van Dutch Food Week! CIRFOOD is een cateraar voor zakelijke horeca en educactie: het bedrijf staat voor gezonde, duurzame en betaalbare voeding binnen bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen en onderwijsinstellingen. COO Fred Hegt, Head of Sales Priscilla Hendriks (CIRFOOD) en Bert van Wanrooij (Dutch Food Week) hebben deze samenwerking beklonken (zie foto).

CIRFOOD: “Wij geloven in eerlijke en echte voeding van eigen bodem, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Door onze verantwoorde keuzes, het werken met de beste streekproducten en innovatieve smaaksensaties worden onze gasten meegenomen in de wereld van lekker en gezond eten. Wij stimuleren onze gasten om, bewust en onbewust, verantwoorde keuzes te maken. Niet alleen vanwege een gezondere levensstijl maar ook voor het milieu en voor de generaties na ons. Wij streven naar het gezonder maken van de toekomst voor mens, dier en aarde en daarom investeren we in welzijn. Dit doen we door een innovatieve foodservice te leveren waarbij de totaalbeleving voor de gast centraal staat. Ons motto is niet voor niets; FEED THE FUTURE!”

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.