Dutch Food Week 2021: 9-16 oktober 

Dutch Food Week brengt de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 9 t/m 16 oktober 2021, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. 

Terugblikken op Dutch Food Week 2020

Het programma van Dutch Food Week 2020 zat bomvol inspirerende (online)sessies en activiteiten. De geweldige inzet die partners, participanten en (virtuele) bezoekers getoond hebben, heeft voor een succesvolle editie gezorgd. Daarom willen we graag even een moment nemen om iedereen van harte te bedanken voor zijn of haar bijdrage of bezoek aan #DFW2020. In onderstaande video blikken we terug op #DFW2020:


Thema van Dutch Food Week 2021

DFW bestaat om de positieve kracht  van ons voedsel betekenis te geven in een wereld waarin gezondheid, duurzaamheid en goed leven centraal staan. Met de open vraag ‘Wat eten we?’ nodigen we iedereen uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan. In elke klas, bij elk bedrijf en aan iedere keukentafel.


Dat gesprek hoeft niet alleen te gaan over gerecht dat we eten, maar ook over complexere thema’s zoals de footprint van onze maaltijd en het productieproces. Voor iedereen is er tijdens #DFW2021 iets te beleven: van jong tot oud, van professional tot geïnteresseerde, van carnivoor tot vegan. We maken zeer binnenkort meer bekend over onze plannen voor Dutch Food Week 2021! 

Maak kennis met het bestuur van Dutch Food Week