Van boer tot bord: heb jij een idee voor een ander, beter voedselsysteem? Kun je daar hulp bij gebruiken? JUMP is een programma om je dromen waar te maken! JUMP is er voor voedselveranderaars uit heel Nederland – professionals, ondernemers en/of student onder de 35. 

Dit is het programma JUMP

Hoe wild jouw idee ook is, JUMP geeft je de kans om ‘m te realiseren. Daarvoor moet je zelf - en samen met je negen peers - flink aan de slag. Het is een intensief en uitdagend traject van zeven maanden waarin je doelen stelt, grenzen verkent en leert om nóg verder te gaan. Er staat een groot netwerk klaar om je daarbij te helpen. Het is gratis maar niet vrijblijvend.

Aan het einde van het JUMP-traject sta je sterker in je schoenen, als persoon en als professional. Je hebt de kennis, de tools en het netwerk om stappen te maken met jouw grensverleggende idee, dit écht te realiseren en impact te maken.

In het programma JUMP krijg je:

  • Begeleiding door een eigen coach voor je persoonlijke ontwikkeling 
  • Een mentor die je inhoudelijk verder brengt
  • Peer-to-peer review
  • Een volledig verzorgde Food Bootcamp: dé kickstart van JUMP
  • Negen JUMP-dagen met workshops, inspiratiesessies & netwerksessies
  • Toegang tot een inspirerend netwerk
  • Een podium bij de Food Inspiration Days 2024JUMPers opgelet: wie zoeken we?


    Jij bent een student, ondernemer of werkzaam bij een (agrifood)bedrijf als foodprofessional (jonger dan 35). En je wilt het huidige voedselsysteem verbeteren en vernieuwen.
     

    Meld je nu aan voor de editie 2023/2024 

    Ben jij of ken jij de nieuwe JUMPer?  Ga jij het voedselsysteem van de toekomst vormgeven? En heb je daar hulp bij nodig? Informeer naar het programma óf meld je direct aan voor onze Pitch Day op 3 oktober a.s.: daar worden de tien JUMPers van 2023/2024 geselecteerd.

    Stuur een mail met je contactgegevens naar Monique de Wit (projectleider JUMP Dream Accelerator). Zij neemt daarna contact met je op.

     

    En wat als je gaat deelnemen aan JUMP? 

    Het programma zit boordevol inspiratie en interactie. Het is gericht op jouw professionele èn jouw persoonlijke groei. Je krijgt een mentor en coach en toegang tot het enorme netwerk van de partners. Jouw 9 mede-JUMPers zijn jouw peers. 

    Deelname aan JUMP is gratis. Wel vragen wij je aanwezigheid en inzet op de JUMPdagen. De vinden plaats op de vrijdagen, meestal in het JUMP clubhuis; ZiN InspiratieLab (Veghel, Sligro). 

    Dit zijn de data van JUMP: 

    • 2 en 3 november Food Bootcamp (incl. overnachting) 
    • 1 en 15 december 
    • 12 en 26 januari 2024
    • 9 februari 
    • 1, 15 en 29 maart 
    • 12 en 19 april 
    • 10 mei

    Tussendoor vinden gesprekken plaats met je mentor en je coach. 

AgriFood Capital

Wij zijn de makers van het voedsel van vandaag en morgen AgriFood Capital is het samenwerkingsverband van bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de regio Noordoost-Brabant. Voedselmakers die geloven dat de manier waarop we vandaag voedsel maken en eten, het verschil maakt voor morgen. Samen werken we aan de slimste en duurzaamste voedselketens van boer tot bord. Deze voedselketens zijn precies, circulair, waardevol en verbonden. Wat bieden we? Wij helpen voedselmakers om vernieuwender te zijn en meer impact te maken met: - Expertise, netwerk en (toegang tot) kapitaal. - Programma’s, projecten en netwerk-activiteiten gericht op ondernemen, innoveren, leren en samenwerken in agrifood. - Inspirerende cases en voorbeelden die laten zien dat het wérkt. Noordoost-Brabant Dat doen we vanuit Noordoost-Brabant, een regio met een rijke traditie in voedsel maken.  Met uitblinkers in agrifood, hightech en logistiek.  Een regio waar dromers, durvers en doeners van niets iets maken en daar samen de schouders onder zetten. Innovatie vinden we hier heel logisch omdat we elkaar steeds blijven uitdagen. En dat alles willen we graag delen met de rest van de wereld.