Community ME-N-U is een community die in het leven is geroepen om jonge (tot 35 jaar) én ervaren professionals in Agri, Food, Tech en Health in het Land van Cuijk en Maasduinen met elkaar te verbinden. ME-N-U streeft ernaar deze professionals, die wonen of werken in het Land van Cuijk en Maasduinen, in hun kracht te zetten, te activeren en zo te binden aan de regio. Een dubbele vergrijzing, senioren die ouder worden en jongeren die studeren buiten de regio maakt het belangrijker dan ooit om met én voor de volgende generatie te werken aan een vitale regio waar het goed werken, wonen en leven is. Simpel gezegd; een bijdrage leveren aan de brede welvaart en dus aan het welzijn van mensen in de regio.

We doen dat onder andere door het organiseren van events, 2 grote en 4 kleine per jaar. We zoeken een toffe interessante locatie en organiseren daar een avondvullend programma, met interactie, een goede spreker, vaak een rondleiding en we sluiten altijd af met een (netwerk)borrel. Onze eerste meeting was op Eiwitcampus Beers, daarna zijn we te gast geweest bij Marel Poultry in Boxmeer en laatst mochten we bij CNC Grondstoffen in Milsbeek langs. Elke keer staat de avond in het teken van (een combinatie van) de thema’s Agri, Food, Health en Tech. Zo’n 80 professionals  ontmoeten elkaar op deze avonden voor inspiratie en kennis, maar ook om met elkaar het gesprek aan te gaan en zo van elkaar te leren. Dutch Food Week heeft een aftermovie gemaakt van onze bijeenkomst bij Marel, die volledig in het teken van Food stond.

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.