De Nederlandse voedingsmiddelensector heeft een belangrijke verantwoordelijkheid én levert een wezenlijke bijdrage aan de toekomst van een sterke en duurzame voedselketen in ons land. Namens en met FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie) schreven we een narratief voor de gezamenlijke toekomstvisie van de levensmiddelenindustrie op de verdere verduurzaming van de agrofoodketen. Aanleiding hiervoor waren de gesprekken over het landbouwakkoord en de rol van de levensmiddelenindustrie hierin. Dit narratief is vormgegeven in het online magazine ‘Down to Earth’.

De basis voor de bijdrage van de levensmiddelenindustrie aan de verduurzaming van de Nederlandse voedselketen wordt gevormd door zes kernpunten en bijbehorende ambities. Vanuit deze punten zoekt FNLI de samenwerking met alle partijen in de voedselketen, de overheid, de landelijke en Europese politiek en andere betrokken partijen:

  • Balans
  • Ketenkracht
  • Internationaal gelijk speelveld
  • Ondernemerschap
  • Eenduidige footprint
  • Consument helpen

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.