Het najaarsevent voor alle Beet!-partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs, inclusief docenten van de betrokken opleidingen.

Samenhang in de voedselketen

In het samenwerkingsverband Beet! staan de ontwikkelingen in de voedselketen centraal. We werken nu ruim een jaar samen aan innovaties en vernieuwend onderwijs voor de toekomst van de agrifoodsector in Brabant. De meeste activiteiten hebben betrekking op één onderdeel van de keten; duurzaam boeren, slim produceren of (h)eerlijk eten.

Maar hoe verhouden deze activiteiten zich tot die elders in de keten? Zijn er kansen of consequenties bij keuzes die we maken? Brengen die uitdaging of ontwikkeling met zich mee? Wat betekent dat voor het onderwijs? En hoe krijgen we daar zicht op? Dit vraagt van ons dat we bewust zijn van de samenhang in de voedselketen. Op 12 oktober stellen we dat thema centraal!

 

Beleving van de voedselketen!

De deelnemende mbo-instellingen organiseren samen deze bijeenkomst waarvoor alle Beet!-partners uitgenodigd zijn. Het is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren met innovaties en vernieuwend onderwijs én de voedselketen te beleven.

 

Locatie

Locatie
Koning Willem I College
Vlijmenseweg 2
5223 GW 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant

Details

Naam event
Beet! and Bites
Datum
do 12 oktober 2023 13:00 – 18:00
Locatie
Koning Willem I College
Vlijmenseweg 2
5223 GW 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
Thema
Jong ondernemerschap
Doelgroep
Professionals

Aan agenda toevoegen

Beet!

In deze Brabantse publieke-private samenwerking slaan ruim 50 bedrijven en organisaties in de agrifoodsector, 4 mbo-instellingen (Yuverta, Curio, Koning Willem I College en Summa College), HAS Green Academy,  Avans hogeschool, Fontys hogeschool, de provincie Noord-Brabant en Kennispact MBO Brabant de handen ineen om een bijdrage te leveren aan een duurzame invulling van het landbouw- en voedselsysteem in Brabant. Dat doen we door de samenwerking tussen het mbo, hbo en bedrijfsleven in de agrifoodsector te verstevigen en de duurzame inzetbaarheid van (toekomstig) personeel in de sector te vergroten.