's Middags is er van 12.30 tot 17.00 uur een breed toegankelijk en gevarieerd programma met activiteiten voor de gehele familie.

Naast korte lezingen en workshops is er een markt met producten van eigen bodem. 

Voor de jonge gezinnen uit de regio, kinderen met hun ouders en/of opa’s en oma’s, is er een afwisselend programma samengesteld.

Zo kunnen ze bijzondere producten proeven (lekkere hapjes met insecten), kennis maken met alternatieve bereidingswijzen (koken met restjes) en met allerlei andere veranderingen in onze manier van eten. Er is een workshop vlinders knippen van papier, twee pabo-studenten hebben een spannend spel bedacht dat inspeelt op het thema en waarmee leuke prijsjes te winnen zijn, er zijn rondleidingen in en rond de Genneperhoeve en er is zelfs op twee momenten een unieke voorstelling van populaire Poppenkast Pluim.

Verspreid over het terrein kan u genieten van heerlijke hapjes gemaakt door Joep Brekelmans van gastronomische boerderij Vaderland uit Nederwetten en proeven van thee van Nederlandse bodem, een product van Local Tea. Maak kennis met zakelijke vergaderlocaties in Brabant onder de vlag van Agro Campus Brabant en proef de lokale smaak van Brabants Streekgoed.

Locatie

Locatie
De Genneper Hoeve
Tongelreeppad 1
5644 RZ Eindhoven
Noord-Brabant

Details

Naam event
Brabant Smaakt
Datum
za 14 oktober 2023 12:30 – 17:00
Locatie
De Genneper Hoeve
Tongelreeppad 1
5644 RZ Eindhoven
Noord-Brabant
Thema
Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen

Aan agenda toevoegen

ZLTO

ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie) is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland.