Voedingsmiddelentechnologie/Food Technology Van Hall Larenstein

Velp, Gelderland

Over Voedingsmiddelentechnologie/Food Technology Van Hall Larenstein

Stap in de wereld van voeding en technologie

Vind jij het leuk om mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe, gezonde en innovatieve voedingsmiddelen of het door ontwikkelen van huidige producten? Producten als groentechips, ijsmixen, vleesproducten of vleesvervangers, veganistische ’zuivel’, producten van aardappelen, bakkerijproducten, zuivelproducten en dranken worden ontwikkeld door voedingsmiddelentechnologen zoals jij. Daarbij leer je hoe je bij de verwerking van voedingsmiddelen omgaat met fysische, biologische en scheikundige eigenschappen. Dat is nou onze technologie!

Waar word je voor opgeleid?
Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke begrippen in de voedingsmiddelenbranche. Marktonderzoek, kennis van de productiemogelijkheden, producteigenschappen, gezondheid: allemaal zaken die komen kijken bij het introduceren van nieuwe producten. Er is genoeg werk aan de winkel, want deze wereldwijde bedrijfstak ontwikkelt zich in hoog tempo. Jij kunt straks in je werk nieuwe producten en processen ontwikkelen of bedrijven adviseren over de gezondheid van hun producten.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.