Wilt u op een leuke, leerzame en gezellige manier ontdekken waar uw voedsel vandaan komt? Dan nodigen wij u uit op zondag 1 oktober tussen 10:00 uur en 16:00 uur op onze moderne oogstdag in Zuidwolde.
Tijdens deze dag is er een streekmarkt aanwezig waarbij je je eigen streekmenu kan samenstellen zodat je met een goed gevulde tas naar huis gaat, dit met allemaal producten uit de regio! En wilt u het proces zien en proeven van aardappel naar friet, de friettafel staat deze dag klaar.
Maar natuurlijk is er veel meer te zien en te beleven, aan klein en groot is gedacht.
Wij zien u graag zondag 1 oktober op de Kleefegge 6a in Zuidwolde!
Voor meer informatie zie de Facebookpagina van Drenthe Boert Bewust of www.drentheboertbewust.nl

Locatie

Locatie
Moderne Oogstdag en Streekmarkt
Kleefegge 6a
7921 RB Zuidwolde
Drenthe

Details

Naam event
Moderne Oogstdag en Streekmarkt
Datum
zo 1 oktober 2023 10:00 – 16:00
Locatie
Moderne Oogstdag en Streekmarkt
Kleefegge 6a
7921 RB Zuidwolde
Drenthe
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
Gratis

Aan agenda toevoegen

Provincie Drenthe

Van 8  tot en met 15  oktober 2022 staat Drenthe in het teken van voedsel en gezondheid tijdens de achtste editie van de landelijke Dutch Food Week (DFW). Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper: tijdens de Dutch Food Week laten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van boer naar bord nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Een week lang zijn er tal van landbouwevenementen in de provincie; van de 'Week van het Nederlandse voedsel' tot 'Boergondisch koken' met kinderen.