Weet jij wat je eet ?
Tijdens  de Dutch Food Week besteden we extra aandacht aan ons eten. In Zeeland doen we dit met een Weekmenu voor Zeeland, een menu dat gezond is voor jou én je omgeving!

Zeeland is een belangrijke voedselproducerende provincie en wordt ook wel de Food Delta genoemd. Dat zie je terug op je bord met lekkere, gezonde enduurzame producten uit onze Zeeuwse delta.

Vanaf 7 oktober kun je met de QR-code dit weekmenu downloaden en lezen hoe het tot stand is gekomen. Voor elke dag van de week kun je een lekker gerecht klaarmaken en gelijk checken hoe gezond en duurzaam jouw eetpatroon is.

Deel je ervaringen via de socials en gebruik #weekmenuvoorzeeland, #fooddeltazeeland , #dutchfoodweek en #weetwatjeeet.

Zo inspireren we elkaar lekker, gezond en duurzaam te eten!

Locatie

Locatie
Online

Details

Naam event
weekmenu voor Zeeland
Datum
za 7 – za 14 oktober 2023
Locatie
Online
Thema
Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Consumenten
Toegang
Het Weekmenu voor Zeeland-weet wat je eet kan kostenloos gedownload worden

Aan agenda toevoegen

Food Delta Zeeland

De Zeeuwse foodsector werkt aan de toekomst. Dit doen we samen onder de naam FoodDelta Zeeland. De hele foodketen van uitgangsmaterialen, teelt & houderij, ontwerp & verwerking, retail & horeca en alle bijbehorende dienstverlening kunt u in Zeeland vinden. Er is een grote diversiteit aan voeding van zee en van land. Typisch Zeeland. Samen hebben we de ambitie om vanuit ons krachtige verleden in Food Zeeland verder te ontwikkelen tot innovatieve voorbeeldregio voor de toekomst. We doen dit door in een innovatienetwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen door middel van een innovatieprogramma te werken aan de thema’s van de toekomst. Partijen binnen en buiten Zeeland kunnen hier een bijdrage aan leveren: join the future of food